HERMELÍN NA GRIL!

HERMELÍN NA GRIL!
Share on FacebookShare on LinkedIn

Sedlcansky grilovanieCLIENT: SEDLČANSKÝ HERMELÍN

Sedlčanský hemerlín je tradičný syr s bielou plesňou. Grilovanie na Slovensku nie je až tak populárne ako v iných krajinách a segment syrov na gril sa doteraz aktívne neprofiloval. Prostredníctvom komunikačných kanálov sme od klienta dostali neľahkú úlohu. Zmeniť návyky Slovákov počas letnej grilovacej sezóny a naučiť ich, že kvalitný Sedlčanský hermelín patrí priamo na gril. Sedlčanský je vhodný na úpravu pri vysokej teplote, okrem syrov obsahuje grilovacie korenie alebo omáčky. Tento rok sme spolu uvádzali novinku Sedlčanský so slivkovou omáčkou.

Novinárom sme už koncom jari poslali upútavku na nový Sedlčanský hermelín – takú, akú nikdy nečakali a ktorú si môžu hneď pripraviť a zjesť. Ako sa hovorí, láska funguje cez žalúdok. Počas leta sme média zásobovali netradičnými receptami, kde hral hlavnú úlohy syr s bielou plesňou. Známych foodblogerov sme dokonca vyzvali, aby prišli s vlastnými chuťovkami a receptami. Nechali sme nech hovorí ich kreativita a vynaliezavosť. Ak chcete, aby si ľudia začali grilovať Sedlčanský hermelín, musíte im dať aj gril. Vo väčšine médií počas letných prázdnin prebiehali súťaže o štýlové grily, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani žiadny bytový dizajnér. Ukazovali sme v médiách, že grilovanie môže byť rýchle, jednoduché a chutné.

Celkovo sme počas kampane zaznamenali 62 výstupov. Podarilo sa nám osloviť skoro 4 milióny ľudí a klient hlásil rekordné predaje Sedlčanského. Tešíme sa na nové zadanie a výzvy. Teraz chceme ľudí naučiť, že grilovať sa nemusí len v lete ale počas celého roka. Keď máš chuť na grilovaný Hermelín, prečo nie 🙂